Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Ψηφίζουν φίλοι και μέλη Εκτύπωση E-mail
11.11.07

Στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να είναι γνωστό το όνομα του νικητή των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 6 το απόγευμα.Συγκεκριμένη εικόνα για την προσέλευση αναμένεται να υπάρχει στις 12.30 το μεσημέρι, οπότε θα δοθούν στοιχεία από τη Χαριλάου Τρκικούπη. Στο ΠΑΣΟΚ, πάντως, εκτιμούν ότι η συμμετοχή είναι σημαντική.

Τελευταία ανανέωση ( 11.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Παύσατε πυρ» για κυνηγούς Εκτύπωση E-mail
10.11.07
«Το όπλο παρά πόδα» θα πρέπει να βάλουν οι εκατοντάδες χιλιάδες κυνηγοί σε όλη τη χώρα, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε το «πάγωμα» της κυνηγετικής περιόδου, με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχουν πλήρεις μελέτες που να καταδεικνύουν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στη βιολογική ισορροπία των ειδών της άγριας πανίδας.
Τελευταία ανανέωση ( 10.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έρευνες σε όλο τον Μυλοπόταμο και «έκρηξη» κατοίκων των Ζωνιανών Εκτύπωση E-mail
10.11.07
 Σε όλη την περιοχή του Μυλοποτάμου έχουν επεκταθεί πλέον οι έρευνες για τη μαφία των Ζωνιανών. Οι αστυνομικοί ψάχνουν στα πιο πιθανά και πιο απίθανα σημεία μάλιστα το Σάββατο επιστράτευσαν ακόμη και μπουλντόζα, για να σκάψουν σε ύποπτη περιοχή.
Τελευταία ανανέωση ( 10.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βολές κατά πάντων από Γ. Ζορμπά Εκτύπωση E-mail
08.11.07
Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, κατέθεσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Γιώργος Ζορμπάς, μετά από αίτημα των κομμάτων τού ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το ομόλογο του Ταμείου των Δημοσίων Υπαλλήλων.
Τελευταία ανανέωση ( 08.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνομιλίες Μπακογιάννη για ΠΓΔΜ Εκτύπωση E-mail
07.11.07
Οι εξελίξεις στο Κοσυφοπέδιο και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ήταν το επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο Βερολίνο η υπουργος εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με τον Γερμανό ομόλογό της. Ο κ. Φρανκ Βαλτερ Στανμάγιερ εξέφρασε τη στήριξή του στις ελληνικές θέσεις και κατέστησε σαφές ότι όσο το ζήτημα της ονομασίας εκκρεμεί δεν τίθεται θέμα πρόσκλησης των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλήψεις και προσαγωγές υπόπτων στα Ζωνιανά Εκτύπωση E-mail
07.11.07

Με τις συλλήψεις εννέα ατόμων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, ενός για παράβαση του ΚΟΚ και ακόμα τρεις προσαγωγές υπόπτων, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αστυνομικής επιχείρησης στον οικισμό Ζωνιανά και στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεχίζεται η έρευνα στα Ζωνιανά Εκτύπωση E-mail
07.11.07
Από τις 5 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών.
Τελευταία ανανέωση ( 07.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Θα επιβληθεί νόμος και τάξη στα Ζωνιανά» Εκτύπωση E-mail
07.11.07

Υπάρχει η πολιτική βούληση, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών και τόνισε ότι η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα επιλέξουν το χρόνο και τον τόπο ώστε στην περιοχή αυτή να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη, με τέτοια μέτρα, όμως που δεν θα διακινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Τελευταία ανανέωση ( 07.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρετανική κατανόηση Εκτύπωση E-mail
06.11.07
Θετική ανταπόκριση βρήκαν οι ελληνικές θέσεις για την ΠΓΔΜ και το Κυπριακό από τη βρετανική πλευρά, κατά τη συνάντηση το πρωί στο Φόρειν Οφις, της υπουργού Εξωτερικών Ν. Μπακογάννη με τον βρετανό ομόλογό της Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, η οποία χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές εξαιρετική .
Τελευταία ανανέωση ( 07.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βαληνάκης: Η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων Εκτύπωση E-mail
06.11.07

Την σταθερή ελληνική θέση υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής των Βαλκανίων, υπό τον όρο ότι τα κράτη της περιοχής θα συμμορφωθούν προς τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επανέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, σχολιάζοντας την Έκθεση Προόδου που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ΠΓΔΜ.

Τελευταία ανανέωση ( 06.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βενιζέλος: Την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της παράταξης Εκτύπωση E-mail
06.11.07

«Έχει μεγάλη σημασία την ερχόμενη Κυριακή να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή, ώστε να έχουμε ανανέωση προσώπων, ξεκαθάρισμα του πολιτικού λόγου και του ιδεολογικού μας στίγματος που είναι η μεγάλη κεντροαριστερά», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: « Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις της νίκης για τις επόμενες εκλογές, που είναι κοντά. Είναι η ώρα σας, είστε το μυαλό και η συνείδηση της παράταξης».

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 5452 - 5474 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote